South Africa 2012/13 part 3

Heyaaalll! Gick igenom bloggen och kom på att jag inte ännu heller har skrivit den sista delen om min Sydafrika resa. Och jo nu har det gått över 1 år sedan jag var där så jag minns inte precis allt :/ men ska försöka räkna upp de sista dagarna av min sydafrika resa, för jag vill minnas det.
 
Så senast jag skrev var det vår sista dag i Kapstaden och så åkte vi vidare till Hermanus tror jag. Där bodde vi på ett hotell var det bodde världens elakaste katt och jag och mina systrar och kära kusiner (nu var vi med Troy och Egil) hade det väldigt roligt i vårt sovrum. I Hermanus var vi och tittade på pingviner, Sandboardade (som att snowkka i sand); vilket var roligt men sjukt tugnt och sjukt hett. 
 
 
Vi var även och simma med vithajar i Hermanus. 
 
 
Under tiden vi var runt det området var vi också på många olika stränder och marknader av olika slag.Åkte mycket i bil, hade lite photshoots med pappa på framsätet och steg alltid nu och då ut ur bilen och tog bilder på otroliga vyer.
 
 
Sedan sa vi hejdå till pappas sida av släkten och den sidans kusiner och åkte vidare till Drakensberg med mammas sida och där bodde vi i ett sjukt fint hus mitt bland massor av berg och det var definitivt en av de vackrastes ställen jag varit på i hela mitt liv. I Drakensberg var vi också och rida och gå på otroligt långa promenader på ca 8 km promenader...-.- tungt. 
 
 
Efter Drakensberg kom vi tillbaka till Johannesburg och var där i en par dagar. Vi gick på Johannesburgs nöjesfält som var ganska så bra och vi hade grymt roligt. Sedan åkte vi hem och det var hela resan mer eller mindre! Om ni väl läsa de två andra delarna länkar jag dem här nu:
Del 1
Del 2
 
xoxo. Amanda
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0