South Africa 2012/13 part 2

Efter att vi stannat i den skrämmande staden körde vi som sagt ner till Kapstaden. På vägen stannade vi snabbt och åt morgonmål i någon Nationalpark, som var helt fin men där fanns typ bara strutsar. 
 
 
På dagen kom vi fram till Kapstaden och där checka vi in på vårt hotell och gick omkring på stranden och i staden och titta på allt möjligt. På kvällen kom Troy och Egil (mera kusiner)  samt föräldrar till hotellet också. 
 
 
Dagen därpå gick vi till en marknad där man kunde köpa allt möjligt, marknaden var mycket fin men allt var överraskande dyrt där. På kvällen åkte vi och hälsade på familjen Airas som också var i Sydafrika då och hade hyrt ett hus där, så vi var på middag hos dem. 

 
Dagen efter det for vi till Robben Island ( fängelset där var Nelson Mandela var fånge) och senare den dagen var vi uppe på Table Mountain (som ligger 1086 meter över havet) , vilket var fint med vackra vyer men det var sjukt kallt uppe på berget. 
 
 
Sen var det nyår som jag firade med Ipi och hennes familj (de var också i Kapstaden då). Och det var super roligt och god middag med bra underhållning under middagen. Dagen efter nyåret var kom jag tillbaka till vårt hus/hostel och åt morgonmål med alla på vår kivoga gård och sen gick vi och tittade på nån slags parad. Sen åkte vi till mina kusiner som också hade hyrt ett hus. Och där åt vi alla middag (tonfisk som mina kusiner fångat under dagen) och hade mycket trevligt.
 
 
Och det var vår sista dag i kapstaden så jag sätter stopp för den här delen nu. Fortsättning kommer snart!
 
xoxo Amanda ♥
 
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0