South Africa 2012/13 part 1

Nu tänkte jag skriva ett lite längre inlägg om när jag var i Sydafrika i 4 veckor vid julen. 
 
Efter en 20 timmars flygresa kom vi fram till Johannesburg där min morbror, hans fru och min lilla kusin Ziggy bor. Min mommo, moffa, moster, hennes man och alla deras barn (mina kusiner) var också med på resan och bodde också hos vår morbror. De har ett helt sjukt stort och fint hus inne i ett crazy secure område, där man måst åka igenom en port var det finns vakter med maskingevär som vaktar porten, och på insidan ser det ut som typ där dom bor i Desperate Housewifes. Under det första dagarna chilla vi bara där, besökte en lejonpark och sola oss och sånt. 
 
 
Efter att vi varit i Johannesburg några dagar åkte vi iväg till Kruger national park och stannade och tittade på olika sevärdheter under resan. Vi åkte omkring i en sjukt stor, sjukt varm bil hela resan. Sen efter många timmars körande kom vi alla fram till Kruger där vi stanna i fem dagar.. tror jag :) Där fanns helt massor djur och allt var helt otroligt vackert, och vädret var så varmt men såå skönt!
 
 
På julafton startade vi och körde tillbaka mot Johannesburg, men just på julafton bestämde sig bilen för att gå sönder så vi spenderade 6 timmar på en bensis på julafton, vilket slutligen blev ganska roligt och vi kunde sola länge. Och så firade vi julafton på juldagen istället så allt gick bra. Så chilla vi igen några dagar i Johannesburg solande och spela lite tennis, gick på museer osv. 
 
 
Sen började vi köra ner mot Kapstaden. På vägen stanna vi i världens mest skrämmande stad, seriöst alla människor såg ut som psykon och det mest skrämmande var att staden va typ helt tom- och såklart så sku vi sova där..  Men i creep staden fast också världens bästa resturang- Spur, fan va gott det va! Men tur nog stanna vi bara för en natt och  körde sen vidare mot kapstaden. 
 
 
Jag berättar vidare om resan snart, men de här inlägget blir för långt om jag inte slutar det nu, så här var början på Afrika resan! ♥
 
xoxo. Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0