Sommar 2014

Det här kommer bli ett rätt så långt inlägg så jag är ännu inte säker om det blir delat i två eller t.o.m. tre delar! Jag har haft en så otroligt bra sommar. Har gjort massor och tänkte skriva om de viktigaste händelserna-
 
Efter Studenten jobbade jag på esplanad i ca 3 veckor vilket var mindre roligt, men bra p.g.a. att jag behövde pengarna. Efter de tre veckorna av jobb och lite festande så var det midsommar så det bar av mot Tunnholmen. Midsommaren var för en gång skull relativt lugn. Helt superba gäster och helt okej väder vad jag minns, iallafall ibland. Men en helt sjukt bra midsommar med mängder av jallu, drickspel och spyende ungdomar! 
 
 
Efter midsommaren åkte jag, Tanja, Maria och Linda till Ayia Napa. Det här var min första "party resa" utomlands och det var helt galet. Men på ett bra sätt! Jag hade så otroligt roligt och våra dagar så ut ungefär såhär: 
-vakna ca 9/10-tiden och gå ut och sola
- Äta morgonmål, doppa sig i poolen och försöka få bort darran
- Ta en nap
- Ut och äta middag efter ca 6 timmar av solande
- Hem till hotellet och förfesta
- Ut och festa först till Grababrna Grus och sedan till typ Blue Moon
- Hem nångång mellan 4 och 8 på moronen
När jag kom hem från Ayia Napa blev jag galet sjuk, vilket var mindre roligt...
 
 
Dagen efter att jag kom hem från Napa åkte hela familjen till Sverige för att hälsa på Linn som sommarjobbade i Stockholm iår. Jag var helt galet sjuk där men det var ändå roligt att vara där. Shoppade, träffade vänner och var på Harry Potter exhibition (som var sjukt awesome!). Ajoo, jag blev där en dag längre än resten av familjen så jag chillade med Linn och gick på bio och sedan sov jag på arlanda tills mitt flyg for-det var så hemskt och så jävla kallt.. 
 
 
Sen åkte jag hursomhelst hem igen och då var det dags för Hangö-regattan. Så samma dag jag kom hem åkte jag iväg med Pio till Hangö. Bodde som vanligt hos Magga och det var helt suveränt. Jag var dock ännu ganska så sjuk så jag hade int såå vilda kvällar men helt otroligt roligt i alla fall! 
 
 
 
Efter Hangö bar det iväg mot Vasa och gud det var skönt att vara där. Bara chillade i 2 veckor. Solade, sov, läste och bara tog det jävla lugnt! 
 
 
Sen var det dags för Maggas landefest, vilken var helt otrolig. Roliga lekar, helt galet god mat, otroligt väder samt otroligt sällskap! 
 
 
Var en par dagar efter det på Lande med familj och vänner och hade bl.a. kräftskiva och åt bouillabaisse, men mest åkte vi omkring på Paolos jetski och solade med kusinerna.
 
 
Och så var det dags för Magaluf...Ingen och ingenting kunde ha förberett mig på Magaluf :D Alltså det var så sjukt roligt. Och så sjukt mycket festande. Sjukt. Så hände då det lilla missödet när jag skar upp min fot inne på Grabbarna Grus-vilket var mindre lyckat, men nu ganska roligt när jag tänker på det. En helt otroligt rolig resa men efter 10 dagar av minimum 10 shots tequila varje dag var det rätt skönt att komma hem. 
 
 
När jag kom hem var det dock ännu mera festande på agendan, t.ex. Markus 50-års fest, Sallys fest och Eggstock.Jag festade mycket med Troy p.g.a. han skulle iväg till Kanada och studera. Vi var bl.a. på pubcrawl med kusinerna i Kallio, vilket var super roligt.
 
 
Sedan började skolan och jobbet för mina syskon och föräldrar och då räknar jag det som att sommaren tog slut. (Alla bilder av mig, Linn, Maria eller Matilda)
 
 
xoxo- Amanda 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0